Slide
Најдобар Квалитет
Брза Достава
Безбедно Плаќање

СОК ОД ЈАБОЛКО!

Сокот од јаболко не е само освежителен пијалок, туку содржи и многу витамини и минерали, како што се витамин А, Ц, Б6, калиум, калциум, магнезиум и железо. Исто така содржи и кверцетин, кој влегува во групата природни антиоксиданси. Истражувањата покажуваат дека конзумирање на една чаша сок од јаболко е истo како и внесување на 10 вида витамини во исто време.

Pink Style Coffee!

A latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up the more obscure latin words, consectetur, from a lorem ipsum, and going through.

Flavored

3 different roots

Healthy

All Sugar Free

Toasted

It's Toasted

Бесплатна Достава

Вршиме бесплатна достава на сите пакети од ZEN соковите.

100% ПРИРОДНИ СОКОВИ

Природни сокови направени од внимателно одбрани видови овошје од македонските овоштарници.

Без шеќер

.

Без вода
Не е од концентрат

.


ZEN соковите се прават само од најдобрите состојки добиени од природата. Ладно цедиме само здраво, зрело овошје со цел да добиеме максимална количина на сок од овошјето и го чуваме во еколошки стаклени шишиња за да го зачуваме оригиналниот вкус и свежина. Во нашите сокови никогаш не додаваме концентрати, конзерванси, шеќер и вода - нежно пастеризираме за да ги задржиме сите хранливи состојки и здравствени придобивки. Специјалниот рецепт и изборот на овошје им дава на нашите сокови уникатен и незаборавен вкус. Поради нивните природни состојки, нашите сокови се препорачуваат на деца и бремени жени, како и на сите што се грижат за своето здравје.
Пробај, Почувствувај ЗЕН